2010. november 15., hétfő

Megrázó események


Az elmult napokban rájöttem arra, hogy Isten mennyire szeret és menyi szornyu dologtol mentet meg az által, hogy kimentett e világból.Két esemeny is törént : az első az még a mult heten törtét, egyik osztalytársomat egy "szorakozo"helyen megverték, kitort a foga ,stb. ekkor ebredtem ra arra , hogy Isten menyi mindentol megmentett az által hogy már nagyon fiatal korban kivalasztott es elhivott.

A második az péntek éjszaka történt egy 18 éves fiu az iskolankbol autobalestben meghalt.

Discobol hazafele jövet történt, nagy sebesség és meg talán az alkohol is . Nem ismertem közelebröl ezt a fiut,de megrázo . Nem is tudok többet irni rola csak anyit még csak hogy adjuk halat hogy Isten kimentett az ilyen veszelyek elol HIVÖ FIATALOKAT.

Meg nem tudom hogy hogyan de gondolkodom azon hogy hogyan lehetne tobb fiatalt megszolitani , gondolok valami rendezvenyre valami klubra nem tudom meg hogy hogyan lehetne megvalositani .......

Megkérek mindenkit hogy imádkozzon hogy Isten adjon jo ötletet és jo segítséget ennek a tervnek a megvalósítására.

1 megjegyzés:

  1. Igen en is jalat adok mindig minden fiatalert ki Isten melett dont!Hiszem hogy az Ur ad alkalmat hogy bizonysagot tegyel minel tobb tarsadnak Jezus megvalto erejerol!

    VálaszTörlés